Nyheder

Vedrørende ventetid på lægen.
I forbindelse med et nyt kalendersystem pr. 01.06.22 bliver der først
åbnet op for ekstra læge tider for juni måned i slutningen af maj.
Pr. 01.06.22 starter en ny læge i klinikken, hvor kalenderen åbnes til
både Peter og den nye læge.
I kan derfor med fordel vente med at bestille tider til slutningen af
maj.
Tak for jeres forståelse i denne overgangsfase.

VH. Lægehuset 29B

Klinikken holder lukket mandag d. 23/5 kl. 8-17 til og med tirsdag d.24/5 fra kl. 8-16.

Ved akut uopsættelig sygdom i dette tidsrum kan alles Lægehus, Strandvejen 83, Hundested, telefonnr. 47982525 kontaktes.

Ligeledes lukkes klinikken d.31/5 kl. 8-16. Her kan, ved akut uopsætteligsygdom rettes henvendelse til alles Lægehus, Strandvejen 83 i Hundested tlf 47982525.

Onsdag d. 1/6 kl.8-16 er klinikken ligeledes lukket her henvises til alles Lægehus, Torvet 33,3300 Frederiksværk, tlf 44 22 9900

Klinikken holder ferielukket uge 29 og uge 31 her henvises til alles Lægehuse, Strandvejen 83, 3390 Hundested, tlf 47982525

Ved behov for akut lægehjælp efter kl. 16 eller i weekenden da kontakt 1813

Nye træffetider i lugen pr. 1/2-2022.

Mandag kl.8-11.00 og igen 14.15-17.

Tirsdag - fredag kl.8-11 og igen 14.15-16

Åben blodprøvetagning uden tidsbestilling

Fra uge 43 vil der igen være åben blodprøvetagning om torsdagen kl. 8 -9.

Udeblivelser!!!

Klinikken er desværre udfordret af rigtig mange udeblivelser af bestilte tider ved læge og sygeplejerske.

Mange patienter kunne have haft gavn af disse tider og ventetid formindsket.

Vi opfordre derfor på de kraftigste til, at har du en tid til konsultation og ikke kan fremmøde på den planlagte tid, så bedes du melde afbud så hurtigt som muligt på klinikkens akuttelefon 47937432, Her modtages kun afbuddet, hvis ny tid ønskes, da bestil en ny tid på klinikkens tidsbestillingsmodul eller ring til klinikkens almindelig telefon i telefontiden på 47937733.

Corona

Klinikken modtager daglig mange henvendelser vedrørende Coronapas.
Det er ikke hos os i Lægehuset, men på sundhed.dk eller APPén- Min sundhed du kan se dit Coronapas.
Har man ikke Nem-ID og derved ikke har mulighed for at downloade et Coronapas, må vi jf. PLO henstille til, at man henvender sig til Borgerservice på Halsnæskommune.
Man har som pårørende også mulighed for at søge om fuldmagt via borger.dk, så man kan være behjælpelig med tilgang til sundhed.dk.
Coronapasset skal have et gyldigt ID, som Politiet danner, derfor er en udskrift af vaccinationskortet via egen læge heller ikke en mulighed.
Du kan læse mere om Coronapasset på www.sundhed.dk

Sundhedsstyrelsen har d.19/9-2020 indført krav om at alle skal bære maske eller visirer i Lægeklinikker. Både ansatte og patienter skal derfor bære disse for at mindske smitte risikoen for Covid-19. Dvs. ved al fysisk henvendelse til lægehuset da er der krav om at der bliver båret mundbind eller visirer.

Corona (COVID-19): Grundet Coronaepidemi er der mange kontakter til lægeklinikken, hvorfor ventetiden på telefonen kan være lang. Det er vigtigt, at syg patienter kan komme igennem på telefonen. Er du derfor ikke syg med påvist feber, men blot har spørgsmål omkring Coronavirus bedes du lægge på igen og i stedet kontakte Sundhedsstyrelsens hotline på telefonnummer 70200233, som vil kunne svare på almindelige spørgsmål.

Har du feber og hoste som har varet mindre en 5 dage og ikke er på virket vejrtrækningsmæssigt er rådet at blive hjemme, da der her ikke er behov for at blive undersøgt eller blive set af læge. Har du feber kombineret med hoste eller forkølelse må du ikke henvende dig i klinikken uden det er aftalt med os telefonisk, da vi skal undgå smitte blandt vores personale og øvrige patienter.

Vejledning omkring retningslinjer for håndtering af COVID-19 kan tilgås på www.sst.dk/corona.

Fornyelse af medicin via App´s og internettet

Vil du gerne forny medicin elektronisk, så skal  du være oprettet som bruger på vores hjemmeside på www.hundestedlæger.dk.
Når du er oprettet som bruger er der 2 måder at forny medicinen på.

  •     Via receptbestillingsmodulet på hjemmesiden.
  •     Via Appen “Mit Helbred”

Vi fornyer fremover  IKKE medicin, som er bestilt via Sundhed.dk eller via Appen “Medicinkortet”

Man kan dog stadig på Apppen “Medicinkortet” se sin receptstatus- inden man eventuelt kontakter os for fornyelse af medicinen, derved opstår der mindst mulig ventetid.

Hvis den pågældende medicin ikke er tilgængelig for fornyelse på receptbestillingsmodulet på hjemmesiden eller på “Mit Helbred”, er årsagen oftest at der stadig ligger udleveringer til afhentning på apoteket. Du kan eventuelt spørge på apoteket eller bede dem printe en status til dig ved udlevering af medicin.

Begrundelsen for at man hos os ikke kan forny via Sundhed.dk eller “Medicinkortet”, er at det ikke samarbejder særligt godt med lægesystemerne . Derved bliver risikoen for fejl større, mulighed for at svare tilbage på henvendelser er ikke til stede og vores arbejdsgang bliver vanskeliggjort.

Vi håber på jeres forståelse

OBS!OBS!OBS!

På grund af nye retningslinjer fra sundhedsstyrelsen kan man ikke længere forny morfin præparater elektronisk.